Google Ads реклами – бързи резултати и пълен контрол!

Какво представляват рекламите в Гугъл (Google Ads)?

Най-често под Google реклами се разбира първите резултати (обозначени с надпис реклама) в търсачката. Това всъщност е само един от различните видове Google Ads. Другите популярни са банерната дисплейна реклама и видео рекламата в YouTube.

Трябва ли ми Гугъл реклама?

Практически, всеки бизнес може да се възползва от Google Ads реклами. Важно е обаче да не разчитате само на тях, защото цената им неизбежно расте. Добре е рекламите в Google да се комбинират с други маркетингови канали – SEO, социални мрежи, имейл и други.

Колко струва на клик?

За всеки бизнес е различно. Най-общо казано, цената се определя от 2 фактора – колко плаща конкуренцията и качеството на сайта и рекламите. Колкото повече конкуренти се “състезават” за място в рекламите, толкова по-скъпи стават те. Цената може да варира от няколко стотинки до десетки левове. А в най-конкурентните пазари като например САЩ – понякога и стотици долари. На клик. Да, точно така, на клик.

seo оптимизация анализ

В какво сме най-добри

Рекламите в Google са добър начин да имате контрол над това кога и колко клиенти привличате. Множеството опции за таргетиране са една от причините много бизнеси да се възползват от Google Ads.

90%

Видео реклами в YouTube

95%

Гугъл дислпейна реклама

100%

Гугъл реклами в търсенето

Пиши ни още днес

Имаш нужда от нови клиенти за твоя бизнес? Google Ads кампаниите са един от лесните начини това да стане бързо. Пиши ни още днес!

ПОТЪРСИ НИ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Изработка на сайт

Модерен и бърз сайт е сред задължителните неща за успешни Google реклами.

Разбери повече

SEO

За да не плащате вечно на Google е нужна качествена SEO оптимизция.

Разбери повече

Копирайтинг

Съдържанието е Цар! Без значение от вида на кампанията, копирайтингът е в основите.

Разбери повече

PR и събития

Вашият бизнес може да се възползва не само от дигитален маркетинг, но и от PR и реклама.

Разбери повече