SEO оптимизацията не е еднократно действие, а процес

Какво е SEO?

SEO е абревиатура за search engine optimisation (оптимизация за търсещи машини) и, най-общо казано, представлява процес, при който се постигат по-добри позиции в търсачките по търсения свързани с дейността на бизнеса.

Това се случва благодарение на техники на работа по сайта и извън него. Те са съобразени с фактори за класиране в Google и с потребителското изживяване на сайта.
Има стотици тактики, чрез които могат да бъдат постигнати добри SEO резултати, но е важно да бъдат подбрани такива, които няма да донесат риск от наказание за сайта и същевременно са оптимални за неговата ниша. Индивидуалният подход е сред ключовите фактори за добри резултати. В сферата на оптимизацията няма една печеливша формула, а има различни решения за всеки клиент. Ето защо, при започване на работа с някого, ние винаги съобразяваме маркетинг концепцията и SEO стратегията спрямо конкретния бизнес.

seo оптимизация анализ

В какво сме най-добри

В сферата на оптимизацита, индивидуалният подход е над всичко. В зависимост от Вашия проект, ние ще изготвим първоначална стратегия и ще подберем техниките и прийомите, чрез които да постигнем заветните първи места в Google.

85%

SEO за онлайн магазини

90%

Локално SEO за местни бизнеси

95%

Off-page SEO и линкбилдинг

100%

Оптимизация на съдържанието

Пиши ни още днес

Искаш повече клиенти за своя бизнес? SEO оптимизацията е правилното решение. Потърси ни и ще обсъдим как заедно да развием твоя бизнес.

ПОТЪРСИ НИ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Google Ads реклами

Чрез Google Ads рекламите, резултатите се постигат в рамките на дни.

Разбери повече

Изработка на сайт

Без модерен, достъпен, бърз и качествен сайт – оптимизацията е невъзможна.

Разбери повече

Копирайтинг

“В началото бе словото” или както се казва в нашите среди – Съдържанието е Цар!

Разбери повече

ПР, реклама и събития

Не се затваряйте в дигиталното. Излезте навън, където са и Вашите клиенти.

Разбери повече