Как започна всичко?

Идеята за ПАН Диджитал се роди по сравнително необичаен начин – чрез състезание. Мотивацията за успех, желанието да се помогне на една добра кауза и отборният дух доведоха не само до спечелване на SoftUni Fest 2018 в категорията за дигитален маркетинг, но и положиха основите за това няколко месеца по-късно да бъде създадена младата агенция за дигитален маркетинг ПАН Диджитал.

Нашите принципи

Правилните хора за Вашия бизнес

Позволете ни да се представим и да разкажем за себе си с няколко думи

Ани
АниРедът и прилежността
Организирана и постоянно учеща нови неща. Приоритизира важното, разбива го на стъпки, чрез които постига желаните цели. Обича да събира различни гледни точки и идеи в арсенала си, за да ги използва по-късно. Мисли стратегически и критично.

Занимава се със SEO от 2015-та, като през годините разширява познанията си, за да обхващат цялостно дигиталния маркетинг. Има око за дизайн, ухо за съдържание и усещане за краен резултат.

Грета
ГретаТанцуващата с думи
Танцьор по рождение, творец по призвание. Грета е човекът, който с помощта на перо и мастило (да се чете клавиатура) ще “обрисува” Вашия бизнес чрез думи. Освен просещо своята разходка куче, мотивация да стане от леглото всяка сутрин тя получава от своето любопитство и желание да учи нови и нови неща.

Грета се занимава с маркетинг и копирайтинг от 2013 година. Освен в сферата на маркетинга чрез съдържание, нейните интереси се простират и в аспекти като реклама, ПР, комуникации.

Ники
НикиУмереният хаос
Позитивен и целящ най-доброто за всички страни. Способен да обясни и най-сложните маркетингови концепции, така че и дете да ги разбере. Човек на действието, винаги насреща, услужлив и сговорчив.

Работи в сферата от 2013-та година, като първоначално се занимава само с писане на съдържание. Впоследствие навлиза в света на оптимизацията. Фактът, че по образование е програмист му помага в работата и разширява спектъра му от SEO умения.

Позволете ни да превърнем Вашия потенциал в печалба

Убедени сме, че ако ни направите част от Вашия екип, заедно ще постигнем най-добрите възможни резултати. Пишете ни или ни се обадете още днес, за да ни разкажете за Вашия бизнес, а ние ще Ви кажем как можем да помогнем.

СВЪРЖИ СЕ С НАС